Korisnička podrška

Za sve informacije o edukacijama obratite nam se na info@e-medicina.hr ili info@e-medikus.com, a naša korisnička podrška dostupna Vam je i telefonom na 01 / 3866-907, svakim radnim danom od 9:00 - 15:00.

 • Panel rasprava: Bez recepta, ne i bez stručnjaka

  Zdravstveni stručnjaci iznose vlastita iskustva kako bi upozorili na moguće štetne posljedice dostupnosti sve većeg broja lijekova.

   

  U posljednjih pet godina u Hrvatskoj je udvostručena potrošnja bezreceptnih lijekova, a u istraživanju iz lipnja ove godine utvrđeno je kako gotovo 60 posto građana takve, svima dostupne lijekove uzima na svoju ruku bez savjetovanja s liječnicima i ljekarnicima. 

   

  Savjetovanje sa zdravstvenim stručnjacima o djelovanju i mogućim posljedicama primjene lijekova moralo bi biti dijelom svakog postupka samoliječenja.

  Želimo li zaštititi svoje zdravlje, svakom lijeku, bez obzira na njegovu laku dostupnost, moramo pristupiti s dužnim oprezom - zaključak je to panel rasprave Bez recepta, ne i bez stručnjaka, koju je povodom Hrvatskog dana ljekarnika organizirala Hrvatska ljekarnička komora.  Pogledajte snimku panel diskusije:


Komentari